Завершення реконструкції пришкільного покриття на території ЛЗШ №43 Брав участь

Доданий
03.09.2021
Номер
20
Освітні та медичні проекти

За вказаною адресою знаходиться занедбане асфальтне покриття у аварійному стані, яке ускладнює пересування пішоходів. Щодня по ньому проходить величезна кількість мешканців та учнів нашої та довколишніх шкіл, а неякісне покриття наражає пішоходів на небезпеку (падіння та травмування).

Автор проєкту
Наталія
Наталія Мучій
Бюджет
1 251 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Масарика, 9, Львів

Опис

Розширений опис проекту

У 2019 році було здійснено часткову заміну асфальтного покриття на нову тротуарну плитку. Частина робіт була успішно проведена але половину покриття ще потрібно оновити. Територія, яка залишилось, знаходиться в аварійному стані. Старе покриття вже давно зруйнувалось та потріскало, що становить небезпеку не лише для учнів, батьків та вчителів школи, а й для громади міста, адже вулицею щодня проходять сотні містян. Неодноразово на гарячу лінію міста були звернення від мешканців мікрорайону з скаргами на якість покриття пришкільної території.
Заміна покриття стане значним кроком для безпечного перебування на території школи, адже саме шкільне подвір’я є зоною для активного проведення часу дітей мікрорайону, також свій вільний час тут проводять групи продовженого дня школи та матусі з дітьми дошкільного віку.
Завдяки реалізації проєкту стане можливим проведення урочистих заходів та свят для 900 учнів та 2000 членів батьківської громади. Представники місцевої громади теж зможуть брати активну участь у різноманітних заходах, які будуть відбуватись на базі завершеного шкільного подвір’я. Це все служитиме зміцненню і утворенню команди шкільної громади та громади мікрорайону.

Фотографії