Тепло – джерело руху та життя НВК «Школа-ліцей «Європейський» Брав участь

Доданий
13.09.2017
Номер
103
Енергозбереження

Засвоєння знань потребує значної концентрації, особливо, коли аудиторія слухачів – учні, які повинні перебувати у комфортних умовах. У приміщеннях, де навчаються учні НВК «Школа-ліцей «Європейський» вже на протязі багатьох років існує гостра проблема з опалюванням класів. Ми пропонуємо здійснити реконструкцію системи опалення, водопостачання та ІТП НВК «Школа-ліцей «Європейський».

Автор проєкту
Надія
Надія Бородавка
Бюджет
198 944 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Кульпарківська, 99, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Назва проекту: «Тепло – джерело руху та життя НВК «Школа-ліцей «Європейський»

Опис проекту:
Проблема. Приміщення, де навчаються учні НВК «Школа-ліцей «Європейський» вже на протязі багатьох років існує гостра проблема з опалюванням класів. Будівля була збудована у 1985 році, з цього часу центральна система опалення значно застаріла, що не дає змоги опалювати приміщення, де навчаються діти, належним чином. Особливо гостро проблема проявляється у зимовий період, адже вона унеможливлює проведення освітніх та культурних заходів та призводить до масового захворювання дітей, про що часто наголошують батьки учнів, що навчаються у вищевказаному закладі. Тому реконструкція опалюваної системи НВК «Школа-ліцей «Європейський» є необхідною. Проектом пропонується реконструкція системи опалення, водопостачання та ІТП. Проект сприятиме покращенню якості надання освітніх послуг та економії бюджетних коштів. Метою проекту є забезпечення належних умов для учнів НВК «Школа-ліцей «Європейський».
Рішення та його обґрунтування. Ми пропонуємо здійснити реконструкцію системи опалення, водопостачання та ІТП НВК «Школа-ліцей «Європейський».
Ключові показники: підвищення рівня освітньо-виховного процесу, утеплення приміщення при зменшенні затрат на комунальні послуги, зниження рівня захворюваності серед учнів та працівників НВК «Школа-ліцей «Європейський».
Для кого: учні та працівники НВК «Школа-ліцей «Європейський».
Умови використання: під час освітнього та виховного процесу.
Очікуваний термін: 12 місяців
Обмеження:
Опис діяльності в рамках проекту.
Для реалізація проекту необхідно здійснити наступні кроки.
Перший етап – розробка розділу «Опалення».
Другий етап – розробка розділу «Водопровід, каналізація і гаряче водопостачання».
Третій етап – розробка розділу «Кошторисна документація».
Загальна вартість: 198944 грн.

Експертна оцінка