Облаштування дитячого майданчика на новому мікрорайоні "Підлужки" м.Дубляни Відхилений

Доданий
12.09.2021
Номер
96
Інші проекти

Основною метою проекту є створення повноцінного дитячо-спортивного майданчика на території мікрорайону "Підлужки" в м.Дубляни. Сам мікрорайоні, є досить щільно заселений. На даній території немає жодного місця для активного відпочинку та розвитку дітей.
Цей простір є життєво необхідним для даного мікрорайону, оскільки жодного безпечного майданчика в радіусі 2 км не має.

Автор проєкту
Тарас
Тарас Ільченко
Бюджет
599 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Населені пункти Львівської ОТГ

Опис

Розширений опис проекту

В теперішній час головним завданням всіх батьків, є боротьба з гаджетами та соціальними мережами, які заполонили кожну дитину і весь її вільний час. Для того, щоб повернути малечі дитинсво необхідно створити як можна більше дитячо-спортивних просторів для розвитку дітей. Саме цю ідею ми хочемо втілити по вул. Парковій, напроти номерів 1-3, де повинен бути сквер.
Даний простір буде облаштований по останнім технологіям та вимогам.
Територія буде огороджена, освітлена, та встелена резиновим покриттям, для безпеки дітей. На майданчику буде великий ігровий комплекс, карусель, гірки, гойдалки, пісочниця, гойдалка-балансир, лавочки. Даний майданчик буде мати графік роботи з 8-00 до 21-00, який буде висвітлений на інформаційних таблицях, задля забезпечення охайного вигляду і довшого часу експлуатації. Прибирання даного майданчика і обкіс прилеглої території на себе беруть мешканці мікрорайону.

Команда проекту

Ільченко Тарас

Фотографії