Молодіжний громадський центр із коворкінгом у Дублянах Відхилений

Доданий
15.09.2021
Номер
207
Інші проекти

Проєкт передбачає створення у новозбудованому адмінбудинку м. Дубляни молодіжного громадського центру із зоною коворкінгу. Це загальнодоступний простір для пошуку нових ідей, діалогу людей, неформальної освіти та відпочинку жителів міста.

Автор проєкту
Марія
Марія Кремінець
Бюджет
332 928 грн
Розрахунок бюджету
Район
Населені пункти Львівської ОТГ
Адреса
вул. Тараса Шевченка, 4, Дубляни

Опис

Розширений опис проекту

У місті Дубляни з населенням більше 10 тисяч жителів практично відсутні будь-які локації, де молодь, а також активні мешканці міста можуть з користю провести дозвілля. Проєкт передбачає створення у новозбудованому адмінбудинку м. Дубляни молодіжного громадського центру із зоною коворкінгу. Це загальнодоступний простір для пошуку нових ідей, діалогу людей, неформальної освіти та відпочинку жителів міста.
Активне громадянське суспільство – це запорука розвитку громади. На сьогодні, в місті Дубляни відсутній єдиний безоплатний простір, де молодь, студенти, громадські рухи та волонтерські організації можуть збиратись для того, аби кооперуватись та реалізувати власні ініціативи.
Метою проєкту є долучити молодь та активних мешканців до культурно-освітнього життя міста, створивши молодіжний громадський центр із зоною коворкінгу та залом для проведення тренінгів, майстер-класів, презентацій, відкритих лекцій, перегляду тематичних художніх та документальних фільмів. Також центр має стати осередком громадського та волонтерського рухів у місті.
Для реалізації проєкту пропонуємо використати два приміщення в адміністративній будівлі м. Дубляни по вул.. Т. Шевченка,4:
- конференц-зал - простора кімната, розрахована на аудиторію до 50 осіб та обладнана необхідною технічною базою для проведення заходів, а також облаштованою коворкінг-зоною для роботи та навчання;
- кімнату, розраховану на 10-12 осіб, яку можна використати для роботи в малій групі.
Молодіжний громадський центр це:
- місце для навчання, генерації нових ідей, проведення презентацій, майстер-класів, зустрічей та здорового відпочинку;
- спільний простір для цікавого та корисного спілкування активної молоді;
- технічно-ресурсна база для напрацювання проектів місцевих ініціатив;
- майданчик для взаємовигідної співпраці активу міста з підприємцями та владою;
- можливість для творчих і креативних людей знаходити джерело натхнення, ділитись ідеями та реалізувати себе.

Команда проекту

- Данило Тарасюк,
- Віктор Яськів,
- Вікторія Банга.
- Василь Солоницький

Фотографії