Реконструкція актового залу та оновлення інвентарю (пошиття сценічних костюмів) для учнів СЗШ 84 м. Брав участь

Доданий
05.09.2020
Номер
43
Освітні та медичні проекти

Метою проекту є сприяння гармонійного розвитку учнів через створення комфортних та безпечних умов для забезпечення їх змістовного дозвілля, згуртованості класних колективів, активізації можливостей спілкування, розвиток творчих здібностей, виховання любові до культури, виявлення творчих, діяльних, обдарованих дітей,можливість реалізації власних креативних проектів.

Автор проєкту
Бюджет
435 600 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Зубрівська, 30, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Завдання влади - побудувати цілісну, гнучку та максимально адаптивну до реалій нового часу систему освіти. Однак, слід пам’ятати, що позашкілля – дуже важливий елемент цієї системи і держава несе відповідальність за її розвиток.
Шкільне життя дитини не повинне складатись лише з уроків та навчання, дитина має мати змогу розвиватись у різних напрямках. Шкільні роки наших дітей повинні проходити активно і цікаво.
Учні нашої школи ведуть активне шкільне життя. Діти із задоволення проводять різноманітні конкурси, влаштовують концерти. Однак, умови в яких вони працюють не є комфортними. Існує ряд проблем, що потребують вирішення. Актовий зал потребує реконструкції. Освітлення в залі не відповідає нормам, відсутня звукова апаратура. Крім того, діти потребують пошиття сценічних костюмів, оскільки хочуть достойно представляти свій навчальний заклад на конкурсах та концертних сценах.
Метою проекту є сприяння гармонійного розвитку та вихованню підростаючого покоління через створення комфортних та безпечних умов для забезпечення змістовного дозвілля школярів, згуртованості класних колективів, активізації можливостей спілкування серед школярів, розвиток творчих здібностей учнів, виховання любові до культури, виявлення творчих, діяльних, обдарованих дітей, залучення батьків та школярів до культурно-просвітницьких заходів, можливість реалізації власних креативних проектів.
Ми маємо забезпечити нашим дітям комфортні умови для всебічного розвитку у шкільних стінах.

Команда проекту

Гураль Наталія
Карпій Р.В.
Прибатківська Н.Б.
Дирекція школи 84
Батьківський комітет школи.
Усі учні та батьки навчального закладу.

Фотографії