Ремонт та реконструкція спортивного залу СШ №1 Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
262
Освітні та медичні проекти

Ремонт спортивного залу в СШ №1 не робився з дня відкриття школи у 1997 році. В залі незадовільно працює опалення, дуже погане освітлення, стеля тазамінити систему водовідводу, яка систематично протікає, поставити дзеркала та балетні стійки, оснастити шведськими стінками, тощо.

Автор проєкту
Бюджет
599 836 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Кирила Трильовського, 17, Львів

Опис

Розширений опис проекту

На базі спортивного залу СШ №1 від початку відкриття школи працює центральний зал спортивного клубу КАНКУ. На сьогодні СК КАНКУ являється найбільшою спортивною організацєю повноконтактного карате в Україні. На базі цього залу тренуються члени збірної команди України, майстри спорту міжнародного класу, та понад 200 дітей з Львова та області. На сьогодні, технічний стан приміщення та роздягалок вкрай занедбаному стані. Температура взимку не піднімається більше 15 градусів, освітлення, яке регулярно міняється за кошти клубу раз на пів року виходить з ладу. Також ми не неодноразово робили побілку стелі для боротьби з грибком, так як система вентиляції вийшла з ладу
Ми просимо допомоги у реконструкції та ремонті спортивного залу не лише для наших спортсменів, але й для учнів школи, так як в першу половину дня він використовується для навчального процесу школи.
В наші плани входить заміна опалення, дверей, освітлення, реконструкція системи водовідводу, вентиляції, яка не справляється з регулярними зливами та протікає.
Також ми плануємо зробити ремонт стін та стелі, тим самим знищити грибок, пофарбувати підлогу, яка стерта до дерева.
Ми плануємо поставити нове обладнання, яке буде задіяне для якісного проведення уроків фізичної культури в школі та тренування наших спортсменів, а саме поставити додаткові шведські стінки, бруси, труніки, пластикові дзеркала та інше вкрай необхідне обладнання.

Команда проекту

Спортивний клуб КАНКУ
Президент СК КАНКУ Мутін Сергій Асхатович
Адміністратор проекту : Різванова Ірина Михайлівна