• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

ОБЛАШТУВАННЯ/РЕКОНСТРУКЦІЯ ДИТЯЧОГО МАЙДАНЧИКА НА ПЕРЕХРЕСТІ ВУЛИЦЬ ЄФРЕМОВА ТА ЯПОНСЬКОЇ Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
255
Інші проекти

Проект облаштування дитячого майданчика та влаштування муралу на одній із бічних стін прилеглого будинку. Реконструкція полягає у встановлені спортивного покриття, освітленні, благоустрою та облаштуванню нових атракцій для дітей різного віку. Проект передбачає новий підхід до активного відпочинку дітей, якісного проведення часу, та логічне продовженням реконструкції скверу по вулиці Японській.

Автор проєкту
Бюджет
599 999 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Академіка Єфремова, 8, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Проект облаштування дитячого майданчика, необхідний для дітей та батьків для активного проведення часу. Проектом передбачено встановлення спортивного покриття, освітлення, реорганізацію простору, додавання нових атракцій. Встановляться нові, сучасні, цікаві елементи, які так необхідні дітям різного віку. У проекті грамотно розмежовані зони для малюків та дітей, яким потрібний активний відпочинок. Даний дитячий майданчик знаходиться на перехресті двох відносно тихих вулиць. І є логічним завершенням скверу у містобудівній структурі міста. А висока "глуха" стіна бічного будинку є чудовим місцем для реалізації мистецького задуму із зображенням муралу. Мурал ідеально впишеться в ансамбль сквер + дитячий майданчик. Проектом передбачається встановлення нових гойдалок, будиночку на дереві, канатної лазанки, закритої пісочниці, лавок, ґрунтових батутів, карусель та інше.
Саме цей дитячий майданчик живе активним життям, адже неподалік є кілька шкіл та садочків. У районі проживає багато молодих сімей. Новий дитячий майданчик тільки згуртує дітей навколо і подарує справді кольорове радісне дитинство.

Команда проекту

Олена Курець - архітектор
Володимир Третяк - економіст

Фотографії