Капітальний ремонт їдальні школи №36 ЛМР на вул. В.Великого, 55б Реалізований

Доданий
15.09.2020
Номер
202
Освітні та медичні проекти

Харчування у шкільній їдальні є одним із пріоритетів у роботі навчального закладу. З метою забезпечення розвитку безпечного харчування, гармонійного розвитку дитини, виховання культури споживання, харчування їдальня посідає одне з найважливіших місць в приміщенні школи.

Автор проєкту
Роман
Роман Лотоцький
Бюджет
599 999 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Володимира Великого, 55Б, Львів

Опис

Розширений опис проекту

У їдальні обладнання застаріле, незмінне від початку створення школи (44 років), давно не робився ремонт. Навчальний заклад нараховує 1022 учні, що вимагає ефективного використання часу для приготування здорової їжі. Посуд миється руками працівників. За 30 хв. потрібно помити 180 тарілок і виделок. Якість миття посуду можна вважати сумнівною через брак часу на прожарювання.
Ці два фактори унеможливлюють створення належних умов для правильного харчування. Рішенням для розв’язання проблеми є модернізація кухонного обладнання та ремонт залу харчування та посудомийного цеху шкільної їдальні, що дозволяє при мінімальних витратах забезпечити санітарно-гігієнічні умови, якісне приготування їжі та безпечне споживання.
Реалізація проєкту передбачає:
- провести капітальний ремонт залу харчування та посудомийного цеху шкільної їдальні;
- закупити та встановити обладнання харчоблоку, лінію гарячої роздачі.
Шкільна їдальня перетвориться на сучасну зону прийому їжі, відпочинку та комфорту. Підвищиться кількісний та якісний рівень харчування учасників освітнього процесу закладу освіти, зменшиться кількість захворювань ШКТ, відбудеться оновлення матеріально-технічного стану закладу освіти. Підвищиться рівень позитивного сприйняття школярами освітнього процесу у школі, його ефективність.
За умови реалізації проєкту буде забезпечено можливість організувати якісне гаряче харчування школярів та вчителів школи.

Команда проекту

Лотоцький Роман

Фотографії