Буде якісна і безпечна вул.Франка в с.Зарудці-буде розвиток громади Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
194
Інші проекти

В с.Зарудці центральна вул.Франка суцільно вкрита ямами і небезпечна для доступу мешканців до місць праці,навчання, лікування,вчасного доїзду швидкої та аварійної. Маючи великі ресурси води,лісу,землі,культурної спадщини,через аварійність доїзду не можемо залучити інвесторів для розвитку рекреації, туризму. Капітальний ремонт вулиці створить умови гідного життя та економічного розвитку громади

Автор проєкту
Оксана
Оксана Чекайло
Бюджет
2 997 679 грн
Розрахунок бюджету
Район
Населені пункти Львівської ОТГ
Адреса
Жовківський район, Зарудці

Опис

Розширений опис проекту

Вулиця Франка в селі Зарудці -газифікована, із зовнішнім освітленням, центральним водопроводом. Усі соціально-важливі об'єкти знаходяться на ній: школа, Церква 1787 р., ФАП, Народний Дім, дитячий та спортивний майданчики, пам'ятник героям УПА .

Однак, її аварійний стан- це величезні матеріальні та моральні збитки : пошкоджуються авто, шкільний, рейсовий автобуси, мешканці села не можуть вчасно і безпечно добратися до місць праці, навчання, лікування, відпочинку, невчасним є доїзд швидкої , пожежної.

Маючи великі ресурси для розвитку: воду,ліс, землю,культурно-історичну спадщину,через аварійність доїзду не можемо залучити інвесторів для розвитку рекреації, туризму.

Капітальний ремонт вулиці кардинально змінить життя громади, оскільки будуть створені безпечні, якісні і комфортні умови проживання мешканців, можливість для активізації їх господарської діяльності, інвестиційного розвитку , успішних перспективних соціально-економічних реформ

Команда проекту

Чекайло Оксана Володимирівна, Озимок Роман Ігорович

Фотографії