Мережева сонячна електростанція СЗШ №92 м.Львова Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
191
Освітні та медичні проекти

Мережева станція потужністю 200кВт призначена для зменшення споживання електроенергії СЗШ №92 з мережі або для вироблення електроенергії в мережу з наступним продажем за "Зеленим" тарифом, а також для використання сонячної електроенергії для допідігріву води у шкільному басейні. Дану мережеву станцію може бути доукомплектовано акамуляторними батареями (АКБ), що дасть можливість використовувати ака

Автор проєкту
Бюджет
2 994 266 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Шевченка, 390, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Мережева станція потужністю 200кВт призначена для зменшення споживання електроенергії СЗШ №92 з мережі або для вироблення електроенергії в мережу з наступним продажем за "Зеленим" тарифом, а також для використання сонячної електроенергії для допідігріву води у шкільному басейні. Дану мережеву станцію може бути доукомплектовано акамуляторними батареями (АКБ), що дасть можливість використовувати акамульовану електроенергію в сутінковий і нічний час доби.
У вихідні та святкові дні року та під час шкільних канікул генерацію потужностей даної станції можна повністю або частково реалізовувати в єдину енергетичну систему України за "зеленим" тарифом, що суттєво прискорює окупність даного проекту та в подальшому зменшує витрати місцевого бюджету на фінсування освіти.
Впровадження даного громадського проекту несе в собі та вирішує ряд важливих економічних, освітньо-виховних те екологічних аспектів.

Команда проекту

Середа Василь Дмитрович, Подляшецький Адріан Іванович, Шелест Мирон Миколайович

Фотографії