Сучасний шкільний хол-оновлений простір у школі №100 м. Львів Відхилений

Доданий
15.09.2020
Номер
187
Освітні та медичні проекти

Реконструкція вестибюлю: модернізація шкільного простору, створення комфортних умов для перебування учасників освітнього процесу та гостей школи: установити місця для очікування та спілкування, телевізор для розміщення важливої інформації та оголошень, оформити місце для шкільних нагород

Автор проєкту
Василь
Василь Титар
Бюджет
599 574 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Івана Величковського, 58, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Однією зі складових Нової української школи є створення сучасного освітнього середовища, зокрема багатофункціональних гнучких просторів, які забезпечують необхідні умови, засоби і технології для навчання та комфортного перебування учнів у закладі освіти.Загальношкільний дизайн має значення, але якщо немає змоги переобладнати одразу всю школу, то оновлення простору класу, окремих рекреацій – розумне рішення, що матиме значний ефект.
Вестибюль є репрезентативним приміщенням, що створює перше враження від школи. Сучасний простір вестибюлю має бути відкритим та привітним, яскраво та виразно розкривати основну ідею інтер’єру закладу освіти. Саме тому, в рамках проєкту, ми плануємо оновити та осучаснити шкільний хол.
Корпус старшої школи було здано в експлуатацію у 1995 році. З цього часу ремонт у вестибюлі не проводився. Для забезпечення модернізації закладу освіти у вестибюлі обладнаємо пункт охорони та інформування, комфортні зони для очікування та спілкування, інформаційні стенди, що повідомляють відвідувачам про особливості закладу освіти та його діяльність, оновимо стіни й стелю. У загальному, на території холу буде виділено чотири зони: інформаційна (стенди з інформацією на різну тематику, дошки для оголошень та телевізор для постійного інформування учасників освітнього процесу), адміністративна (стенди із загальною інформацією про школу, самоврядування, розклад уроків тощо) та art-зона (встановлені місця для відпочинку та спілкування, книжкова шафа для бук кросингу, що також є популярним серед молоді, та «дерево досягнень», присвячене перемогам нашої школи).
Очікувані результати:
Облаштовано шкільний вестибюль, а саме: установлено місця для очікування та спілкування, телевізор для розміщення важливої інформації та оголошень, оформлено місце для шкільних нагород
Заходи проєкту:
1. Реконструкція вестибюлю
2. Придбання та встановлення предметів інтер’єру
3. Представлення результату учням, батькам, вчителям.

Команда проекту

Адміністрація закладу освіти, вчителі, учні

Фотографії

Експертна оцінка