Сучасний дитячо-спортивний майданчик в Рясне-1 Брав участь

Доданий
14.09.2020
Номер
158
Інші проекти

Проект передбачає відновлення дитячого майданчика, який колись існував між будинками 338, 344 та 348. на вул. Шевченка. Ми мріємо про реконструкцію нашої міжбудинкової площі, та хочемо встановити на ній сучасний дитячий майданчик із спортивними тренажерами. Віримо, що цей дитячо-спортивний майданчик буде окрасою мікрорайону Рясне-1.

Автор проєкту
Бюджет
599 630 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Шевченка, 338, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Метою нашого проекту є відновлення давно знищеного дитячого майданчика, реконструкція площі, встановлення дитячих та спортивних знарядь.
У навколишніх багатоповерхівках, прилеглих до території згаданої площі, проживає понад 1000 мешканців, серед них кілька сотень діток. На жаль, від дитячого майданчика, який був встановлений наприкінці 80-х, уже майже нічого не лишилось... То ж у нас, мешканців, виникла ідея відновити цей майданчик, а "Громадський Бюджет" є чи не єдиним шансом втілити цю ідею. Ми хочемо влаштувати на цьому майданчику 4 зони - для дітей середнього віку та підлітків, для найменших, спортивну частину, та відпочинкову площу з лавками і освітленням для усіх сусідів. Родзинкою майданчика має бути дитячий ігровий комплекс з двома гірками, та унікальна канатна піраміда, аналогів якої немає у нашому мікрорайоні. Також ми плануємо встановити нові бруковані хідники, лавки, смітники та led-освітлення, огородити дитячий майданчик та впорядкувати прилеглу територію. Віримо, що цей проект нам вдасться реалізувати спільно з владою міста.

Команда проекту

Роман Кравець
Станіслав Хаюзкін

Фотографії