Мистецький простір "Пулюй" / Puluj Art Hall Реалізований

Доданий
14.09.2020
Номер
155
Освітні та медичні проекти

Невід’ємною складовою самодостатньої людини є культурний розвиток і творча самореалізація. Без цього людина деградує, стає нещасною та депресивною. Для вирішення цієї потреби ліцей імені Пулюя має ідею та приміщення. Ми пропонуємо організувати топовий мистецький простір (24/7) для художників, музикантів, акторів, медіа діячів тощо. Головна ціль проекту–розвиток суспільства за допомогою арт-терапії

Автор проєкту
Бюджет
2 999 980 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Івана Пулюя, 16, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Puluj Art Hall – мистецтво без кордонів

Puluj Art Hall – це не про творчість, це про можливості. Ми не хочемо навчати мистецтву, бо діти за замовчуванням є неймовірно талановитими. Ми хочемо створити умови, в яких учні зможуть експериментувати, імпровізувати та розкривати себе!
Саме таким буде Puluj Art Hall!
Та давайте детальніше
У Ліцеї є актова зала. Без ремонту, без обладнання. Відверто скажемо, ніщо там не надихає на творчість. Але маємо ідею! Перетворити це приміщення на арт-холл. Що це таке, запитаєте?
Це простір, де буде багато світла – природного і професійного. Зможемо фантазувати і пробувати гру світла. Адже іноді напівтони, тіні та яскраві промені говорять більше за слова та жести. Тут будуть різноманітні музичні інструменти. І не потрібно обирати щось одне. Сьогодні можна спробувати акорди на гітарі, завтра барабани, а, можливо, фаворитом виявиться саксофон?
Акторське мистецтво, вокал, хореографія, режисерська робота, журналістика і навіть маркетингові стратегії. Puluj Art Hall стане простором, де будуть втілюватися найпотаємніші, найшаленіші та найкреативніші ідеї. Адже тут не буде кордонів. А правил лише три:

не стримуй фантазії;
використовуй усі можливості;
експериментуй!

Для цього ми створимо ультрасучасний простір, аналогів якому немає у Франківському районі. Та й Львові подібного не знайдеш.
І це буде черговий крок у створенні сучасного освітнього простору на базі Ліцею імені Пулюя.
Нам лише потрібна ваша підтримка!

Команда проекту

ГО "Спільнота поколінь Пулюя":
Христина Лебедь
Ірина Хміль
Андрій Шевців
Ігор Гуров
Богдан Кільо
Кипчарська Юлія
Касаткіна Наталія
Маркевич Марія
Надія Медвідь
Оксана Притула
Бокла Наталя
Коткова Марина
Ростислав Даниленко
Людмила Сакович

Фотографії