Спортзал-тир у ліцеї №75 імені Лесі Українки ЛМР Брав участь

Доданий
12.09.2019
Номер
89
Освітні та медичні проекти

Метою проекту є капітальний ремонт приміщення колишнього тиру та створення у ньому сучасного спортзалу.
На даний час у закладі навчається 942 учнів, 32 класи, кожний з яких має 3 уроки фізкультури на тиждень. Тому в одному спортзалі одночасно займаються 2-3 класи. Це знижує якість уроків, приводить до травмування дітей, обмежує можливості щодо позакласної роботи.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Кушнір
Бюджет
2 634 733 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Вука Караджича, 7, Львів

Опис

Розширений опис проекту

На території ліцею №75 у 1974 році побудований тир (200м2). Це приміщення не використовується через непридатний стан. У 2018 році за кошти (170 000 грн.) ЛМР проведені аварійно – відновлювальні роботи, що дозволяє провести внутрішні ремонтні роботи.
Запити щодо занять у спортивних секціях та гуртках серед учнів та батьків значно перевищують можливості їх організації на базі одного спортзалу.
Нова спортивна база спонукатиме дітей більш активно займатися спортом, набувати військово-прикладних навичок у процесі фізичної підготовки, сприятиме вдосконаленню природних рухів та ефективному розвитку фізичних якостей.
Ще один спортивний зал підвищить ефективність занять з фізичної культури та захисту Вітчизни. У спорудженні сучасного спортивного залу зацікавлені мешканці, оскільки на його базі будуть організовані спортивні секції та гуртки для дітей.

Фотографії