Бузковий дитячий майданчик на Віденській Реалізований

Доданий
10.09.2019
Номер
63
Інші проекти

На Новому Львові є одне затишне, зелене, безпечне подвір'я без доступу авто, з кількома стандартними елементами дитячого майданчика.
Нещодавно за адресою Віденська, 8 відкрився новий дитячий садочок.
Власники садочку спільно з мешканцями району прагнуть зробити неповторний бузковий дитячий майданчик для всіх дітей Нового Львова.

Автор проєкту
Бюджет
597 074 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Віденська (Карбишева), 8, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Бузковий дитячий майданчик на Віденській - це індивідуальний архітектурний проект нестандартного екологічного майданчика, місце зустрічі дітей району а також простір що використовуватимуться дитячим садочком під час денних прогулянок. Простір також стане затишним місцем для проведення часу дорослих поруч з дітьми. Нестача місць в дитячих садочка - важлива проблема міста.

Проект може стати прикладом партнерства міста і бізнесу, коли в загальнодоступний простір вкладає кошти і місто і приватний садочок. В рамках проекту громадського бюджету облаштовуються стандартні елементи інфраструктури і покриття. Бізнес бере на себе витрати, пов'язані з виготовленням нетипових елементів: освітлення, накриття, елементів майданчику, посадкою дерев і кущів бузку, розмальовуванню ігор на асфальтному покритті.

Фотографії