АКТОВА ЗАЛА - інтерактивно-креативний простір у СЗШ №99 Реалізований

Доданий
09.09.2019
Номер
56
Освітні та медичні проекти

Капітальний ремонт приміщення для мультифункціонального майданчику та модернізація сцени актової зали СЗШ №99 з метою створення комфортного багатофункціонального, універсального простору для організації інтерактивних, розважальних, урочистих та концертних заходів, учнівських, батьківських та педагогічних форумів, реалізації культурно-просвітницьких потреб учасників освітнього процесу .

Автор проєкту
Юрій
Юрій Чалий
Бюджет
599 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Творча, 1, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Мета даного проекту: створити простір для інтелектуального та творчого розвитку особистості. В актовій залі проводяться різнопланові заходи, спрямовані на творчий та освітній розвиток дітей , формування активних, свідомих громадян України. На даний час актова зала не відповідає вимогам сьогодення: відсутнє відповідне матеріально- технічне забезпечення та естетичний вигляд.
Актуальність даного проекту обумовлена необхідністю ефективного функціонування актової зали. Проект покликаний покращити умови дозвілля дітей, залучити їх до проведення та участі у художньо- естетичних, героїко- патріотичних заходах, конкурсах, квестах.

Фотографії