Громадський простір та рекультивація озера на вулиці Лодія дорогою до заказника "Чортова Скелі" Брав участь

Доданий
15.09.2019
Номер
213
Інші проекти

Вулиця Лодія з’єднує мікрорайон з Винниківським лісопарком а на вулиці розташоване озеро, яке наповнюється джерельною водою. Час і людська рука зруйнувала одне з небагатьох у Львові зон відпочинку з облаштованою водоймою. Прагнемо рекультивувати озеро з облаштуванням єдиного в околиці дитячого майданчика та безпечної зони відпочинку.

Автор проєкту
Бюджет
598 345 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Петра Лодія, 26, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Вулиця Лодія з’єднує мікрорайон з Винниківським лісопарком. Щодня вулицею проходять сотні мешканців і прямують у лісопаркову зону на прогулянку, до джерела чи починають свій підйом до заказника "Чортова Скеля".
Територія спільного користування та озеро, яке наповнюється джерельною водою, зараз є в занедбаному стані і власними силами мешканці вулиці не мають можливості її облаштувати. Також в пішій доступності від центру мікрорайону немає жодного обладнаного дитячого майданчика.
Мета проекту - створення комфортного простору для мешканців прилеглих вулиць, рекультивація озера з облаштуванням дитячого майданчика. Плануємо встановити відпочинкову та ігрову зони, облаштувати безпечний берег озера.
Цінність проекту: Відновлення однієї з небагатьох водойм міста та встановленню дитячого ігрового комплексу, що дозволить дітям та дорослим проводити активно та безпечно свій відпочинок.

Фотографії