Ремонт частини вул. Д. Яворницького з розділенням пішохідних, велосипедних і автомобільних смуг Відхилений

Доданий
14.09.2019
Номер
162
Інші проекти

Пропонується виготовити проект і здійснити ремонт частини вулиці Д. Яворницького з удосконаленням організації руху, а саме забезпечити розмежування учасників руху - пішоходів, автомобілів і велосипедистів, передбачити тротуари, встановити дорожні знаки, оновити дорожнє покриття, нанести дорожню розмітку та ін.

Автор проєкту
Ростислав
Ростислав Сабан
Бюджет
2 995 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Дмитра Яворницького, 5, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Ремонт частини вул. Д. Яворницького з виготовленням проекту,
а саме відрізку від будинку №8 (вул. Яворницького) до примикання з вул. Караджича. Поточний стан вулиці потребує ремонту дорожнього покриття. Існуюче планування вулиці не передбачає тротуарів для пішоходів, при цьому там існує дуже інтенсивний рух, по вулиці діти щоранку йдуть в школи і садочки, у цей самий час на даній ділянці вулиці інтенсивний рух автомобілів в обох напрямках. Існує великий ризик наїзду.
Пропонується виготовити проект і здійснити ремонт (реконструкцію) вказаної ділянки вулиці Д. Яворницького з удосконаленням організації руху, а саме забезпечити розмежування учасників руху - пішоходів, автомобілів і велосипедистів, передбачити тротуари, встановити дорожні знаки, оновити дорожнє покриття, нанести дорожню розмітку та ін.

Фотографії