" Благоустрій їдальні - здоров"я дітей" Реалізований

Доданий
13.09.2019
Номер
116
Освітні та медичні проекти

Харчування людини є одним з найважливіших чинників, які впливають на її здоров'я. Воно забезпечує нормальний розвиток дітей, сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для адекватної адаптації людини до навколишнього природного середовища. Та не менш важливими є умови , за яких здійснюється харчування. Приготування якісної їжі, художньо та раціонально оформлений інтер’

Автор проєкту
Бюджет
596 762 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Лисиницька, 3, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Харчування людини є одним з найважливіших чинників, які впливають на її здоров'я. Воно забезпечує нормальний розвиток дітей, сприяє профілактиці захворювань, продовженню життя і створює умови для адекватної адаптації людини до навколишнього природного середовища. Та не менш важливими є умови , за яких здійснюється харчування . Приготування якісної їжі, художньо та раціонально оформлений інтер’єр їдальні гарантує як збереження здоров'я дітей, так і позитивне сприйняття життєдіяльності школярами, естетичну насолоду та комфорт дітей у зоні відпочинку. Всі ці фактори сприяють ефективності навчально-виховного процесу.
Основна мета проекту - створення комфортних умов для організації правильного та раціонального харчування дітей шляхом оновлення та модернізації шкільної їдальні.

Фотографії

Фотографії реалізованого проєкту