Облаштування території ДНЗ №88 "Метелик" у м. Львові Брав участь

Доданий
09.09.2017
Номер
42
Комунальне господарство

Встановлення гімнастичного майданчика у садочку "Метелик" є необхідним для повноцінного фізичного розвитку діток, адже ділянки для занять фізкультурою немає. Заасфальтовані доріжки потребують заміни, що особливо відчутно за дощової погоди та взимку, коли заповнені водою тріщини і ями великої площі ускладнюють пересування дітей: щоб увійти до ДНЗ доводиться йти по травнику з ухилом 30 градусів.

Автор проєкту
Соломія
Соломія Ганець
Бюджет
499 700 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Некрасова, 37, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Встановлення спортивного майданчика є необхідним для повноцінного фізичного розвитку діток. Заняття спортом на свіжому повітрі стимулює розвиток організму, знижує рівень агресії, сприяє роботі мозку, виховує корисні звички. Пропонується встановити гімнастичний комплекс, котрий міститиме наступні елементи: сходи-драбину, шведську стінку, сітку, сходи-клітинки, мотузяну драбину, перекладини, канат, рукоходи, щит з баскетбольною сіткою. Задля безпеки, основу під майданчиком потрібно вистелити спеціальною гумовою плиткою. Такий майданчик покращить інфраструктуру садочка і району. У час, коли вихованці ДНЗ перебувають у приміщенні, ним можуть користуватися діти, які живуть поблизу.
Також на сьогоднішній день заасфальтовані доріжки потребують заміни, що особливо відчутно за дощової погоди та взимку, коли заповнені водою тріщини і ями змушують рухатись по травнику з ухилом 30 градусів.
Доріжки слід замостити бруківкою поверх асфальту, оскільки:
- на бруківці не утворюються калюжі;
- вона не випаровує токсичні речовини;
- при потребі її можна демонтувати і покласти повторно;
- бруківка естетична, міцна, довговічна;
- добра морозостійкість (бл. 200 циклів замерзання-розмерзання(с);
- існуючий асфальт виконає роль основи, що зменшить термін і вартість робіт, усуне потребу утилізації демонтованого брухту;
- замощення бруківкою дозволить проводити свята у дворику перед садочком за сприятливої погоди.

Ключові показники оцінки результату:
На території садочку є 6 ігрових майданчиків, на 4-х з них встановлено лиш по 1 елементу спортивного характеру. Окремий гімнастичний майданчик створить середовище для повноцінного фізичного розвитку дітей.
Замощення доріжок бруківкою покращить якість пересування, знизить рівень травматизму. У дворику перед садочком вмістяться всі охочі відвідати садочкові свята. А ще, і діти, і їхні батьки 100% оцінять комфорт і затишок, коли взуватимуть сухе взуття:)

Гімнастичний майданчик розрахований для вихованців ДНЗ і дітей 2-7років, які мешкають поблизу.
Пішохідна частина - для всіх відвідувачів і працівників ДНЗ.

Основні етапи проекту:
1. Розробка дизайн-проекту мощення і облаштування гімнастичного майданчика.
2. Складення специфікації необхідного обладнання та будівельних матеріалів.
3. Проведення тендеру на закупівлю обладнання і проведення монтажних робіт
4. Підготовка території.
5. Встановлення системи водовідведення, замощення бруківкою.
6. Встановлення гімнастичного обладнання, покриття основи гумовою плиткою.
7. Перевірка якості та безпеки монтажу обладнання.

Доступ до спортивного майданчика вихованці ДНЗ матимуть у години, відведені для занять фізкультурою, відповідно до розкладу під наглядом вихователів та вчителя фізкультури. Діти з батьками, які живуть поблизу, можуть відвідувати майданчик з 12:00 до 17:00 год.
Замощена бруківкою територія є загальнодоступною для відвідувачів ДНЗ.

Очікуваний термін реалізації становить 2 - 3 тижні, що доцільно виконати у літній період, коли ДНЗ зачинено на 1 місяць.

Фотографії