Дитячий ігровий комплекс в сквері "Кам'янка" Брав участь

Доданий
08.09.2017
Номер
37
Навколишнє середовище

Мешканці Кам’янки давно чекають на сучасний громадський простір у своєму мікрорайоні. Пропоную облаштувати сквер «Кам’янка», а саме: встановити великий та сучасний дитячий майданчик – ігровий комплекс.
Створення нового дитячого майданчика дасть можливість багатьом діткам повноцінно розвиватися та цікаво розважатися у вільний час посеред природного середовища, на свіжому повітрі.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Оршак
Бюджет
464 040 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
Ожинова вулиця, Львівська міська рада, Львів

Опис

Розширений опис проекту

«ДИТЯЧИЙ ІГРОВИЙ КОМПЛЕКС В СКВЕРІ КАМ’ЯНКА»

На території мікрорайону Кам’янка (Рясне) є недоглянута зелена зона (вул.Ожинова), якій вдалося цього року присвоїти статус скверу – так виник сквер «Кам’янка». Статус скверу присвоювався для того, щоб привернути увагу місцевої громади до навколишнього природного багатства, що є поряд та потребує втручання і благоустрою. Сквер є «легенями» Кам’янки та може стати, ще й до того, місцем для дозвілля та відпочинку. Мріємо, щоб сюди стали приходити діти і їхні батьки - місцеві мешканці мікрорайону.

"Що таке сквер? Це ж майданчик, на якому люди мають об'єднуватись, шукати спільні рішення і працювати разом, де вони вчаться брати на себе спільну відповідальність, де можуть відпочивати і проводити цікаво своє дозвілля.
Мешканці Кам’янки давно чекають на сучасний громадський простір у своєму мікрорайоні. Ми пропонуємо облаштувати новостворений сквер «Кам’янка», а саме: встановити великий та сучасний дитячий майданчик – ігровий комплекс.
Створення нового дитячого майданчика дасть можливість багатьом діткам повноцінно розвиватися та цікаво розважатися у вільний час посеред природного середовища, на свіжому повітрі, а молоді та всім мешканцям мікрорайону гарно проводити своє дозвілля!
Це створить передумови для покращення здоров`я, сприятиме розвитку рухової активності дітей та місцевих мешканців.

Фотографії

Експертна оцінка