Громадський простір для всіх верств населення біля "Озера Качок" Брав участь

Доданий
06.09.2017
Номер
19
Навколишнє середовище

Наша мета - облаштування місця відпочинку для людей різних вікових категорій. Відновлення інфраструктури озера із збереженням унікального місця живої природи, створення громадського простору для активного відпочинку мешканців мікрорайону. На місці старих конструкцій дитячого майданчика, облаштувати дитячо- спортивний майданчик з вуличними тренажерами, ігровим обладнанням.

Автор проєкту
Остап
Остап Борис
Бюджет
495 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Тернопільська, 1, Львів

Опис

Розширений опис проекту

На стику будинків 1а,1,2,2а по вул. Тернопільській знаходиться закинуте, недоглянуте природнє озеро. Це найбільш улюблене місце відпочинку, як самих маленьких мешканців вулиці, так і найстарших. Тут, сидячи в затінку дерев, люди насолоджуються спогляданням на те, як дикі качки облюбували плесо озера. Підгодовують їх, навчають дітей спілкуватись і любити природу. В озері водиться багато риби і навіть раки. З часом озеро заросло очеретом, водоростями, джерело замулилося, стало неприємно пахнути.
Наша мрія - привести до ладу озеро, почистити замулене джерело, зняти мул дна, зробити берегоукріплення, близьке до природного, запустити рибу, яка б природним способом очищала озеро від водоростей, засадити на озері різні водні і прибережні рослини (водяні лілії, іриси, калюжниці, тощо) які будуть окрасою для території та покращуватимуть якість води.
Наша ціль - облаштування місця відпочинку для людей різних вікових категорій. Відновлення інфраструктури озера із збереженням унікального місця живої природи, створення громадського простору для активного відпочинку ,місце дозволяє, мешканців мікрорайону. На місці старих конструкцій дитячого майданчика, облаштувати дитячо –спортивний майданчик з вуличними тренажерами, ігровим обладнанням
Маємо на меті зробити наше озеро центром насолоди живою природою, спілкування з людьми, гарного і корисного проведення дозвілля для людей різного віку. Ми за якісний простір для розвитку, як духовний, так і фізичний.

Фотографії