Створення кабінету психологічного розвантаження у гімназії "Євшан" Брав участь

Доданий
14.09.2017
Номер
182
Освітні та медичні проекти

Пріорітетним завданням є облаштування кімнати, у яку б гімназисти та педагогічний колектив мали змогу прийти в будь-який час. Тепла затишна атмосфера, легка музика, м’які меблі дозволять відчути себе як вдома. Це сприятиме позитивному спілкуванню практичного психолога з учнями, педагогами та батьківською громадою, розкриттю власного потенціалу, особистісному розвитку, пізнанню власного “Я”.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Смоляк
Бюджет
296 569 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Любінська, 93А, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Головною метою проекту є створення кабінету психологічного розвантаження у якому гімназисти, педагогічний колектив та батьківська громада могли б отримати в повному обсязі та в комфортних умовах необхідну допомогу для збереження та зміцнення психологічного, фізичного та емоційного здоров’я. Адже у кожній державі, у її містах, населених пунктах чи навіть найменшому селі існують соціальні проблеми. Наше місто і гімназія, яка є його невід’ємною частиною – не виняток.
Наявний кабінет практичного психолога не відповідає сучасним вимогам, відсутнє обладнання та належні умови для корекційно-відновлювальної та розвивальної роботи з учнями, індивідуальних та групових консультацій, проведення психолого-педагогічних тренінгів, індивідуальних бесід з учасниками педагогічного колективу та батьківської громади.
Проект значно поліпшить умови перебування дітей у кабінеті психолога. Тепла затишна атмосфера, легка музика, м’які меблі дозволять розкритися, довіритися і, як наслідок, отримати кваліфіковану допомогу психолога.

Фотографії