Універсальний спортивний майданчик на подвір’ї СЗШ №48 Реалізований

Доданий
14.09.2017
Номер
160
Освітні та медичні проекти

Проект передбачає встановлення на подвір’ї СЗШ №48, на місці занедбаної баскетбольної площадки, універсального спортивного майданчика розміром 16 метрів на 26 метрів для гри в міні-футбол, баскетбол, волейбол. Покриття майданчика – штучна трава висотою 2 см. Майданчик буде огороджений сіткою рабиця висотою 4 метри.

Автор проєкту
Михайло
Михайло Яремко
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Рубчака І., 8, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Мета: Проект передбачає встановлення на подвір’ї СЗШ №48, на місці занедбаної баскетбольної площадки, універсального спортивного майданчика розміром 16 метрів на 26 метрів для гри в міні-футбол, баскетбол, волейбол. Покриття майданчика – штучна трава висотою 2 см. Майданчик буде огороджений сіткою рабиця висотою 4 метри.
Проблема: В даному мікрорайоні (обмежений вулицями Наукова, Тролейбусна, Володимира Великого, Стрийська) немає якісно обладнаного спортивного майданчика загального користування. Універсальний спортивний майданчик - оптимальне рішення, грати в футбол, баскетбол, волейбол цілий рік. Даний мікрорайон налічує більше 20 багатоквартирних будинків. В них проживає велика кількість дітей різного віку.
Вирішення: Реалізація проекту дасть можливість дітям займатись футболом, баскетболом, волейболом, як у шкільний, так і у вільний післяурочний час. Реалізація даного проекту дозволить дітям проводити свій час з користю для здоров’я та розвиватись у правильному руслі – граючи на територія яка є пристосованою для цього, а батькам бути впевненими за здоров’я та безпеку своїх дітей.

Фотографії