Облаштування безпечного та розвиваючого простору ДНЗ №33 «Берегиня» Брав участь

Доданий
13.09.2017
Номер
141
Освітні та медичні проекти

Створення сприятливих та безпечних умов благоустрою та фізичного розвитку дітей дошкільного віку під час навчально-виховного процесу на прогулянці за будь-яких погодних умов (відновлення твердого покриття, спортивно-ігрових споруд, встановлення нової огорожі, хвіртки, воріт, системи відеонагляду).

Автор проєкту
Михайло
Михайло Яремко
Бюджет
3 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Володимира Великого, 13А, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Мета: Створення сприятливих та безпечних умов благоустрою та фізичного розвитку дітей дошкільного віку під час навчально-виховного процесу на прогулянці за будь-яких погодних умов (відновлення твердого покриття, спортивно-ігрових споруд, встановлення нової огорожі, хвіртки, воріт, системи відеонагляду).
Проблема: Тверде покриття в жахливому стані: асфальт пошкоджений, поверхня не рівна, горби від коріння дерев, ями, тріщини, асфальт частково відсутній), поребрики пошкоджені та частково відсутні. На території ігрових майданчиків обладнання старе і частково відсутнє. Територія садочку та будівля садочку не є безпечною через незадовільний стан огорожі та в зв’язку з відсутністю системи відеонагляду. Огорожа потребує заміни.
Вирішення: Заміна твердого покриття на кольорову бруківку, встановлення нових спортивно-ігрових комплексів із гумовим покриттям та заміна старого обладнання на території ігрових майданчиків, заміна огорожі та встановлення системи відеонагляду дозволить дітям садочку отримувати фізичне та естетичне задоволення та попередить дитячий травматизм під час перебування дітей в садочку.
Контактні дані автора проекту для зворотного зв’язку із громадськістю.
Яремко Михайло (067) 674-05-45, e-mail: myaremko@ukr.net

Фотографії