Створення сучасного ігрового середовища не території днз № 134 Брав участь

Доданий
13.09.2017
Номер
108
Навколишнє середовище

Завдяки реалізації проекту в днз буде встановлено сучасні, модернізовані ігрові майданчики, завдяки яким, ігри дошкільнят під час прогулянок будуть цікавими, активними, різноманітними, такими, що відповідають вимогам програми розвитку дітей та потребам самих дітей. Сучасне обладнання спонукатиме дітей до активної діяльності, дасть можливість урізноманітнювати ігри, розвиватиме творчість.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Бура
Бюджет
499 187 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Володимира Великого, 55, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Дошкільний навчальний заклад № 134 знаходиться на вул. Володимира Великого, 55, і займає ділянку площею 0,89 ГА. На сьогоднішній день в садку працює 11 дошкільних груп, в яких налічується 348 дітей.
Одним із пріоритетних напрямків освітнього процесу нашого дошкільного навчального закладу є оздоровлення та фізичний розвиток дошкільнят. Воно спрямоване на охорону та зміцнення здоров’я, підвищення опірності й захисних сил дитячого організму, поліпшення його працездатності, на своєчасне формування у малюків життєвоважливих рухових умінь та навичок, розвиток фізичних та творчих якостей.
Дошкільний навчальний заклад № 134 «Журавлик» має зеленонасаджену територію , де розміщені майданчики для організації активного дозвілля та прогулянок дітей. Заняття та ігрова діяльність під час прогулянок на свіжому повітрі стимулює розвиток організму, знижує рівень агресії, сприяє роботі мозку, виховує корисні звички.

Завдяки реалізації проекту в межах громадського бюджету Львова, Дошкільний навчальний заклад отримає сучасні, модернізовані ігрові майданчики, завдяки яким, ігри дошкільнят під час прогулянок будуть цікавими, активними, різноманітними, такими, що відповідають вимогам програми розвитку дітей та потребам самих дітей. Якісне, різноманітне, сучасне, яскраве обладнання спонукатиме дітей до активної діяльності, дасть можливість урізноманітнювати ігри, розвиватиме творчість за забезпечить естетичний вигляд ігрових майданчиків.
Також облаштовані ігрові майданчики на території днз стануть не лише місцем розваг дітей, що відвідують днз а також дітей, що готуються стати вихованцями днз.

Фотографії

Експертна оцінка