Від сучасного харчоблоку до здорового харчування Брав участь

Доданий
15.09.2021
Номер
193
Освітні та медичні проекти

Для забезпечення якісного харчування учнів важливо створити належні умови у харчоблоці. Покращення санітарно-гігієнічних умов харчування та приготування їжі - є запорукою здоров’я дітей, тому школа потребує модернізації харчоблоку.

Автор проєкту
Олена
Олена Францішкевич-Федір
Бюджет
2 912 592 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Зубрівська, 1, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Збалансоване харчування - це основа розвитку та здоров'я дитини, а харчування у шкільній їдальні - одна із важливих його ланок.
Крім якісних та збалансованих продуктів, важливим, також, є і оновлене обладнання, що покращить технологічні процеси приготування самих страв, сприятиме здоровому харчуванню, забезпечить належний гігієнічний стан посуду та температурний режим готових страв.

Команда проекту

Учні, працівники та батьки школи.

Фотографії