Опис
Розширений опис проекту
Приміщення харчоблоку Ліцею №57 було укомплектоване обладнанням та технікою в 1972 році. З того часу проводились косметичні ремонти, але глобально нічого не змінювалось. Сьогодні, харчоблок не відповідає сучасним критеріям приготування і подачі здорової їжі, а посуд далі миється руками персоналу. Відсутність умов для отримання якісного харчування та гарячої лінії роздачі, а також видача страв через маленьке віконечко створює величезні черги. Як наслідок - більше половиним дітей (а це понад 300 учнів з майже 500) не встигають отримати харчування!!!
Мета нашого проекту - впровадити сучасні технологічні процеси приготування їжі та забезпечити здоровим та якісним харчування учнів ліцею через:
- повну заміну техніки для приготування та зберігання їжі;
- встановлення лінії гарячої роздачі;
- придбання обладнання для автоматичного миття та стерилізації посуду;
- заміну систем електропостачання, сантехніки, вентиляції та кондиціонування;
- ремонт та оптимізацію приміщень кухонної та обідньої зон;
- купівлю обідніх столів та сільців;
- придбання кухонного інвентарю.
Все це допоможе нам впровадити нове шкільне меню здорового харчування, яке вже успішно впроваджене в десятках шкіл України! А також створить комфортні умови харчування і перебування дітей в їдальні і ліцеї загалом.
Команда проекту
Борисенко Кристина
Вовк Олеся