Kids media space ( Майстерня творчості) для дітей Ліцею "Просвіта" ЛМР Брав участь

Доданий
15.09.2021
Номер
266
Освітні та медичні проекти

Освітній простір - це платформа для комунікації, середовище для народження та реалізації різноманітних творчих ідей, місце де кожен може відшукати себе і відкрити свій потенціал. Плануємо проводити навчальні курси з відеомонтажу, обробки аудіоконтенту, презентації, шкільні дебати , навчання з фото та відеозйомки, воркшопи.

Автор проєкту
Олег
Олег Труш
Бюджет
413 019 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Просвіти, 2, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Відсутність сучасного обладнання , місць облаштування для відпочинку, спілкування та прояву учнівської творчості. Немає можливостей для створення аудіо, відео та фото контенту. Виникає необхіднсть облаштувати комфортні умови в навчальному закладі для пізнання та всебічного розкриття талантів дітей, відкрити їх потенціал , навчити корисним навикам.
Даним проектом пропонуємо облашувати також сучасну творчу медіа майстерню у Ліцеї "Просвіта" ЛМР , в якій будуть присутні усе необхідне для аудіо, відео та фотозоймки . Це місце де учні будуть мати змогу працювати над необхідним медіа контентом. Пропонуємо закупити нове звукове та мультимедійне обладнання для проведення різноманітних освітних та культурних заходів.
Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування .
Реалізація даного проекту відкриє можливіть для учнів відкрити себе реалізувати свій внутрішній творчий потенціал ,свої медіа ідеї , а для вчителів креативний простір для створення цікавого навального матеріалу в умовах сьогодення.

Команда проекту

Харчун Ж.О.
Поверляк Н.К.
Труш О.П.
Батьківська рада
Вчителі ліцею

Фотографії