SMART CITY на Чорновола, 101: сучасні технології для містян та гостей міста Брав участь

Доданий
15.09.2021
Номер
208
Інші проекти

SMART CITY-це не лише розумні люди, економіка та урядування, а й розумна мобільність та розумне середовище.Реалізація проєкту відкриє можливість містянам та гостям міста безкоштовного доступу до підзарядки портативних носіїв та Wi-Fi, а встановлені сонячні батареї зможуть забезпечувати потреби електроенергії. Ми продовжимо шлях до Розумного міста і від вас залежить, коли Львів стане SMART CITY!

Автор проєкту
Бюджет
599 976 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
просп. В'ячеслава Чорновола, 101, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Побудова «Розумного міста» включає в себе два аспекти – технологія та громадяни. Технології в цьому проекті є всього лиш інструментом для досягнення успіху, а невід’ємною, первинною частиною є ви, львів’яни.
Реалізація цього проєкту передбачає встановлення станції підзарядки телефонів із сонячною батареєю та зони Wi-Fi, озеленення даху та простору довкола,облаштування майданчику для дітей та людей з інвалідністю, облаштування тактильної доріжки. Тут знайдеться місце усім-діточкам, учням, студентам, мамам із дітками на грудному вигодовуванні , людям що пересуваються на інвалідних візках та людям із вадами зору. Smart City на Чорновола перетворить Львів на інноваційне, цифрове та прогресивне місто.

Команда проекту

Процак Наталія
Козицький Андрій
Гурняк Світлана
Пашко Ірина
Шевчук Маряна
Салміна Катерина

Фотографії