Благоустрій внутрішнього шкільного подвір'я СЗШ№86 Брав участь

Доданий
14.09.2021
Номер
149
Освітні та медичні проекти

З метою організації відпочинку під час перерв учнів та колективу школи, проведення зустрічей, флешмобів, семінарів, мистецьких акцій, а також дотримання санітарних правил і норм для унекнення гострих респіраторних інфекцій.

Автор проєкту
Виктория
Виктория Маслюк
Бюджет
596 300 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Франциска Скорини, 34, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Більшу частину свого часу діти проводять у школі , тому необхідно приділити особливу увагу комфортному відпочинку не лише під час перерви ,а й у позаурочний час .
Добре спланована ,упорядкована й озеленена зона відпочинку освітнього закладу сприяє естетичному та екологічному вихованню учнів забезпечує комфортне та безпечне дозвілля.
Також важливим моментом є перебування учнів початкової школи на групі продовженого дня , які зможуть відпочити та інтерактивно провести час до приходу батьків. Особливо це актуально в період поширення коронавірусної інфекції.
Тому вважаємо необхідним облаштування внутрішнього дворика , що дасть змогу проводити різноманітні заходи ,квести ,конкурси ,а також посприяє учням школи комфортно і цікаво проводити час на перервах та у вільний від уроків час.

Команда проекту

Лаврінців Яна Василівна

Фотографії