Природнича лабораторія «Discover the world» ліцею "Львівський" Львівської міської ради На реалізації

Доданий
14.09.2021
Номер
145
Освітні та медичні проекти

Як більшість з нас уявляє чи пам’ятає уроки хімії та біології? Монотонне, нудне вивчення теорії, постійне очікування хоч якогось експерименту. Ми в нашому ліцеї «Львівський» хочемо змінити такий стан справ, оновивши навчальний простір кабінетів біології та хімії, які не тільки мотивуватимуть учитись, але дозволять дітям експериментувати та, найголовніше, отримувати задоволення від навчання.

Автор проєкту
Марія
Марія Дзевенко
Бюджет
599 818 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Лисиницька, 3, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Рухаючись від школи мрії до школи мрій, ми поступово оновлюємо простір нашого ліцею. Однак є один невеличкий простір, з якою в нас виникли труднощі. Мова йде про кабінети хімії та біології. Колись належним чином обладнані, тепер не відповідають сучасним вимогам. Відсутність достатньої кількості лабораторного обладнання та реактивів, нестача сучасного медіа обладнання призводить до того, що більшу частину часу діти вчать суху, нецікаву, з їхнього погляду, теорію. Ба більше, учні не бачать зв’язку біології та хімії з повсякденним життям.

Створення потужного багатофункціонального навчально-дослідницького простору, який зможе об`єднати і практичні заняття, і можливості інтернету, і використання сучасних платформ для навчання, не тільки позитивно вплине на якість освіти, але і створить можливості для різних видів діяльності, зокрема учнівських досліджень та проведення майстер-класів. І, як наслідок, сприятиме розвитку в учнів екологічного стилю мислення і поведінки, творчих здібностей, дослідницьких вмінь і навичок життєзабезпечення, здатності до саморозвитку й самонавчання в умовах глобальних змін і викликів.

З метою реалізації проєкту необхідно:
• здійснити ремонт і обладнати приміщення наочним матеріалом;
• закупити необхідне мультимедійне обладнання, відповідні лабораторні та демонстраційні прилади, лабораторний посуд та хімічні реактиви.

Для учні ліцею, і не тільки старшокласників, але і менших, адже саме маленьким учням найбільш цікаві різноманітні експерименти і можливість «похімічити»; батьків; громади району, для співпраці з громадськими організаціями.

Команда проекту

Дзевенко М.В.
Пацалон О.М.
Курнікова Х.С.
Калічун А.М.
Кацюба О.Б.
Бойко О.М.
учнівська та батьківська громади ліцею

Фотографії