Навчально-релаксаційна зона у внутрішньому дворику СЗШ №65 м. Львова Реалізований

Доданий
09.09.2020
Номер
66
Освітні та медичні проекти

Середня загальноосвітня школа №65 найбільша у м. Львові. У ній навчається 1764 учні. На території школи розташований внутрішній дворик, який можна облаштувати для проведення як навчальних занять, так і для організації змістовного дозвілля учнів під час перерв і в позаурочний час. Це дасть змогу зробити шкільне життя цікавішим.

Автор проєкту
Бюджет
599 940 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Роксоляни, 35, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Сьогодні внутрішній дворик використовується неефективно, оскільки він не є належним чином облаштований. Цю територію можна задіяти для навчального процесу із застосуванням сучасних педагогічних технологій та новацій (інтегрованого, колективно-групового навчання, ситуативного моделювання, педагогіки співробітництва, формування творчої особистості та ін.), а також для урізноманітнення дозвілля учнів. Це дасть змогу зробити шкільне життя цікавішим, а також сприятиме реалізації освітніх проектів «Учимося відпочиваючи» та «Відкрий мовний простір».
Для цього необхідно буде змонтувати, зокрема, 2 тенісних столи, 3 столи з шахматними дошками, відпочинкові лавки, облаштувати на асфальті зону для рухливих ігор молодших школярів.

Команда проекту

Мельник Наталія Володимирівна
Піх Леся Михайлівна
Блавацька Леся Леонтіївна

Фотографії