Актова зала « Творчий простір школи» Реалізований

Доданий
07.09.2020
Номер
44
Освітні та медичні проекти

Школа – це сучасний навчальний заклад, діяльність якого спрямована на особливість кожного учня, його фізичний розвиток, розвиток талантів та здібностей. Для цього необхідно створити багатофункціональне приміщення, в якому проходитимуть як масові заходи , так і уроки, майстер класи, гуртки та індивідуальні заняття з учнями.Реалізація цього проекту буде корисною для громади Шевченківського району.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Бліновська
Бюджет
560 400 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Хімічна, 7, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Школа – це сучасний навчальний заклад, діяльність якого спрямована на особливість кожного учня, його фізичний розвиток, розвиток талантів та здібностей. За принципами НУШ , національно – патріотичного, морально – духовного та художньо- естетичного виховання на перше місце виходить формування емоційного інтелекту учня, з`являється усвідомлення потреби в новітніх формах навчання і виховання та проведення більш змістовного дозвілля дітей.
Для цього необхідно створити багатофункціональне приміщення, в якому проходитимуть як масові заходи ( семінари, круглі столи для учнів та вчителів, олімпіади, батьківські збори тощо) , так і уроки, майстер класи, гуртки та індивідуальні заняття з учнями. Це центральне місце в школі, в якому оцінюється результати творчої діяльності окремих учнів та учнівських колективів, проходять шкільні концерти та інші заходи. Разом з тим, за рахунок мобільності ( розкладні столи та стільці) у цьому приміщенні учні будуть мати можливість займатися в гуртках, працювати над проектами, грати та дискутувати. Надаються можливості залучити дітей з малозабезпечених сімей до вокального та танцювального гуртків .
Реалізація цього проекту буде корисною для громади Шевченківського району. У школі часто проводяться зустрічі з мешканцями ЛКП району. Наявність зали значно полегшить спілкування при зустрічах, сприятиме зустрічам з воїнами ООС, культурними діячами, соціальними службами району та міста, лікарями, духовенством, інспекторами поліції, проведенню загальношкільних батьківських зборів.

Команда проекту

Бліновська І.О.
Грабовенська Г.Р.
Поліщук Л.С.
Книш С.Д.
Плювак Л.В.
Свистун О.І.
Савчак Г.В.
Дрей Л.В.
Янковська І.І.
Колещук Н.Г.
Грабарчук Л.В.
Крочак М.В.
Свистанюк Л.Д.
Шандра О.М.
Цьоба І.Г.

Фотографії