"Вуличний кінотеатр на Миколайчука" Реалізований

Доданий
15.09.2020
Номер
264
Інші проекти

Проект передбачає закупівлю обладнання для кінотеатру під відкритим небом на вулиці Миколайчука.
Такий кінотеатр дозволить проводити кінопокази різного спрямування. Це і фільми, трансляція просвітницьких, театральних, музичних, спортивних заходів. А це не лише дозвілля на свіжому повітрі, а й культурне, освітнє та духовне збагачення мешканців мікрорайону.

Автор проєкту
Роман
Роман Іванців
Бюджет
599 988 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Івана Миколайчука, 22, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Кінотеатри під відкритим небом стають доброю традицією українських міст. Адже це ідеальне місце відпочинку та проведення якісного дозвілля абсолютно для кожного. Не зважаючи на вік, статус чи фінансову спроможність.
Лише уявіть… зручні коцики, свіже повітря, спокійна атмосфера, найрідніші поряд. І – фільм на великому екрані. Відмінний спосіб розслабитися після робочого дня, або провести час з друзями чи зі своєю другою половинкою у вихідний день.

У чому перевага такого кінотеатру і чим він буде особливий?
Усі покази - безкоштовні. Їх зможе відвідати необмежена кількість людей, кожен матиме можливість самостійно обрати місце для перегляду та, у випадку потреби, змінювати його в будь-який момент.

Відкритий кінотеатр дасть можливість не просто провести час на свіжому повітрі, він допоможе змістити пріоритети людей на користь культурного відпочинку і розвитку.

Команда проекту

Пижів Олег
Слобода Тарас

Фотографії