Сучасний дитячий майданчик європейського типу Реалізований

Доданий
15.09.2020
Номер
248
Інші проекти

Цей майданчик задовільняє базові потреби дітей від 6 років і старших, щодо фізичної та ігрової активності, сприяє пізнаню дітлахами себе та світу, вчить спритності, сили, координації. Учні, після завершення занять, гуляють в цьому парку та можуть активно та безпечно проводити дозвілля.

Автор проєкту
Юрій
Юрій Старовойтов
Бюджет
536 700 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Героїв УПА, 80, Львів

Опис

Розширений опис проекту

ОПИС ПРОБЛЕМИ
В місті побудовано та відновлено багато дитячих майданчиків, однак переважна більшість з них розрахована на дітей віком 3-5 років. Всі такі майданчики є типовими по дизайну; розмальовані в кричущі кольори, набір конструкцій - стандартний: гойдалка, гірка для ковзання, пісочниця.
Подібні майданчики не задовільняють базові потреби дітей від 6 років і старших - щодо фізичної та ігрової активності, не сприяють пізнаню дітлахами себе та світу, не вчать спритності, сили, координації.
РІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ
В межах загальної концепції розвитку та покращення умов парку-скверу, що знаходиться по вул. Героїв УПА, 80, ми пропонуємо встановити сучасний майданчик європейського типу (див. малюнок).
Біля майданчику знаходяться школа № 51 та гімназія; багато учнів після завершення занять гуляють в цьому парку та потребують місце, де вони можуть активно, емоційно та безпечно проводити час, розвиваючи фізичні кондиції та навички.
Майданчик знаходитиметься на території парку, відтак, галас дітей не заважатиме мешканцям сусідніх будинків; також він буде розташований на великій відстані від автомобільного руху.

Команда проекту

Старовойтов Юрій
Горуна Ярослав
Шакарян Інга

Фотографії