Мультимедійне обладнання для Грядівського ДНЗ Реалізований

Доданий
15.09.2020
Номер
243
Освітні та медичні проекти

Оснащення Грядівського ДНЗ мультимедійним інтерактивним обладнанням для забезпечення навчального процесу та дозвілля дітей є важливою подією, як в житті дитячого садочку так і в напрямку розвитку державної культурної політики.
Закупівля мультимедійного обладнання необхідна для проведення освітніх, культурних заходів та максимально ефективної адаптації й підготовки дітей до НУШ.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Калиняк
Бюджет
69 262 грн
Розрахунок бюджету
Район
Населені пункти Львівської ОТГ
Адреса
Жовківський район, Гряда

Опис

Розширений опис проекту

Оснащення Грядівського ДНЗ мультимедійним інтерактивним обладнанням для забезпечення навчального процесу та дозвілля дітей є важливим та необхідним. Адже найголовніша інвестиція, яка може бути в Україні - це інвестиція в майбутнє, в розумних і талановитих дітей, в українську науку, мистецтво та культуру.
Відсутність відповідного інтерактивного оснащення не дає змогу проводити заняття на належному рівні, який необхідний для організації та проведення занять, свят та розваг. В результаті діти навчаються за допомогою «дідівських» методів у сучасному мультимедійному просторі. Ми прагнемо не доганяти час, а випереджати його.

Команда проекту

Даний проект ініціюють усі вихователі, батьки дітей, що зараз відвідують дитячий садочок, а також ті батьки чиї діти в майбутньому теж будуть відвідувати даний заклад.

Фотографії

Фотографії реалізованого проєкту