Модернізація спортивного майданчика по вул. Пасічній, 64 з влаштуванням футбольного поля Відхилений

Доданий
15.09.2020
Номер
239
Інші проекти

Даний проєкт передбачає модернізацію спортивного майданчика по вул. Пасічній, 64 з влаштуванням футбольного і волейбольного полів, тенісних столів та вуличних тренажерів.
Основною метою є:
- організація спортивного дозвілля дітей, молоді та дорослого населення;
- організація відпочинку для різних за віком та інтересами груп населення, курс на масовість, на загальну зацікавленість дітей і дорослих.

Автор проєкту
Роман
Роман Побурко
Бюджет
2 995 171 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Пасічна, 64, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Даний дитячий майданчик знаходиться посеред студентських гуртожитків, де проживають сотні студентів. Також поруч розташовані багатоквартирні житлові будинки з великою кількістю мешканців.
Однак майданчик перебуває у занедбаному стані: пошкоджене штучне покриття, поруйнована огорожа, немає належного освітлення.
Тому проектом передбачається повне оновлення майданчика із облаштуванням сучасного футбольного поля з штучним покриттям та волейбольного поля. Також планується облаштувати нове огородження, якісне освітлення із використанням енергоефективних LED – світильників, щоби молодь могла займатися спортом навіть в темну пору доби.
Крім цього проект передбачає встановлення вуличних тренажерів, тенісних кортів та лавок для відпочинку і висадку зелених насаджень.
В результаті реалізації проекту спортивний майданчик буде пристосований для занять спортом та відпочинку різних вікових груп людей.
Створення мультифункціонального спортивного майданчика сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення та вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді. Гра та заняття спортом на нашому майданчику додадуть силу і здоров’я нашому майбутньому поколінню.
Головною метою реконструкції є, створення належних умов для організації дозвілля дітей та молоді, занять фізичною культурою та спортом, для впровадження здорового способу життя.

Команда проекту

Роман Побурко, Качанович Вікторія, Бідюк Лариса, Дубан Юлія, Чайка Юрій, Мазур Тетяна, Беновська Оксана.

Фотографії