#SMARTpatio на Новому Львові Реалізований

Доданий
15.09.2020
Номер
227
Освітні та медичні проекти

В Іспанії “patio” – це відкритий внутрішній дворик для відпочинку та релаксу, а наше #SMARTpatio – це зона цікавого навчання дітей та веселого і корисного дозвілля всієї громади Нового Львова.
На цьому майданчику діти зможуть експериментувати, пізнавати, навчатися, розвивати свої навички та уміння і просто спілкуватися зі своїми друзями.

Автор проєкту
Бюджет
471 988 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Героїв Крут, 27, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Зважаючи на основні засади реформи освіти, сучасна школа потребує нового і цікавого навчального середовища, орієнтованого на компетентнісний підхід.
Щоб іти в ногу з часом і максимально використати наявні ресурси, хочемо облаштувати внутрішнє подвір’я старшої школи як начально-практично-розважальний майданчик, який може бути використаний для потреб школярів, учителів та громади Нового Львова.
На цьому майданчику діти зможуть експериментувати, пізнавати, навчатися, розвивати свої уміння, удосконалювати вміння та розважатися, зокрема під час перерв.
Учителі матимуть можливість проводити пленерні уроки, тематичні години, демонструвати практичність застосування набутих учнями знань, умінь та навичок, проводити різного роду team-білдінги.
Громада Нового Львова буде мати можливість цікаво і корисно проводити вільний час з дітьми на території майданчика, проводити час за грою в шахи, різними настільними іграми або брати участь у різних навчально-розважальних подіях.
Цей майданчик буде поділений на тематичні зони:
• експериментальний біологічний майданчик (з використанням клумби, що є в межах даної території)
• навчальна зона, яка має можливість трансформуватись у глядацький партер
Результатом задуму буде створення навчально-практично-розважальної зони, де в неформальній атмосфері можливе проведення нестандартних занять, під час яких кожна дитина буде залучена у навчанні.
Впевнені, що запропоновану ідею підтримає громада нашого мікрорайону.

Команда проекту

Коропецька Ірина
Корда Ігор
Тріль Галина
Цибко Галина
Підлісна Наталія
Яцишин Марія
Сорокова Ірина
Голубович Мирослава
Лавренюк Наталія

Фотографії