Капітальний ремонт покриття шкільного подвір’я Ліцею №2 та школи №36 (вул. В.Великого, 55а-55б) Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
224
Освітні та медичні проекти

Фінансування закладів освіти є недостатнім, старе асфальтне покриття перед входом до ліцею №2 та школи №36 є в незадовільному стані. Тому, є потреба заміна старого асфальтного покриття та старої тротуарної плитки на нову бруківку на території ліцею №2 ЛМР та школи №36 на вул. В.Великого, 55а-55б у м. Львові.

Автор проєкту
Михайло
Михайло Яремко
Бюджет
2 999 998 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Володимира Великого, 55А, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Планується створення сприятливих та безпечних умов благоустрою подвір’я ліцею №2 ЛМР та школи №36 за будь-яких погодних умов (відновлення твердого покриття - заміна старого асфальтного покриття та старої тротуарної плитки на покриття з фігурних елементів мощення (ФЕМ) та встановлення нових бетонних бордюрів (поребриків)).
Тверде покриття в жахливому стані: асфальт пошкоджений, поверхня не рівна, тріщини, та стара тротуарна плитка потріскана, асфальт частково відсутній), бордюри (поребрики) пошкоджені та частково відсутні. Територія ліцею №2 ЛМР та школи №36 не є безпечною через незадовільний стан твердого покриття (асфальту та старої тротуарної плитки).
Заміна твердого покриття на бруківку дозволить школярам ліцею отримувати фізичне та естетичне задоволення та попередить дитячий травматизм під час перебування школярів в ліцеї №2 ЛМР та школі №36.

Команда проекту

Яремко Михайло

Фотографії