Спорт - наше майбутнє Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
217
Інші проекти

Дитячий майданчик, є тим місцем, де маленькі мешканці багатоквартирних житлових будинків проводять своє дозвілля. Прибудинкова територія, біля будинку по вул. Стрийська, 71Б є достатньою для реалізації амбітного проекту з благоустрою території де могли проводити дозвілля як діти, але й молодь і дорослі мешканці будинку.

Автор проєкту
Бюджет
556 428 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Стрийська, 71Б, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Дитячий майданчик, є тим місцем, де маленькі мешканці багатоквартирних житлових будинків проводять своє дозвілля. Прибудинкова територія, біля будинку по вул. Стрийська, 71Б є достатньою для реалізації амбітного проекту з благоустрою території де могли проводити дозвілля як діти, але й молодь і дорослі мешканці будинку. Дана територія є достатньою для реалізації нашого проекту, проте на сьогоднішній день є не упорядкована і не забезпечує дітям, молоді і дорослому населенню необхідних умов для відпочинку. Відтак Дана територія має великий потенціал, з огляду на те, що свій вільний час проводять маленькі мешканці багатоквартирних житлових будинків за адресами вул. Стрийська, 71Б, 71А, 71, 69, а також вздовж даної території пролягає маршрут сотні дітей, які відвідують середню загальноосвітню школу # 32. Значна частина двору пустує, є маленька пісочниця встановлена силами мешканців ОСББ «вул. Стрийська, 71Б», встановлено одна дитяча гойдалка, яка є недостатньо безпечною для дітлахів, а також декілька стареньких лавочок для відпочинку пенсіонерів.
Втілення цього проекту, надасть дітлахам можливість активно проводити своє дозвілля. Наш майданчик "Спорт наше майбутнє" буде тим місцем, де дітлахи зможуть весело і користю проводити своє дозвілля.

Команда проекту

Остап Кадик, Богдан Рабешко, Світлана Стечак.

Фотографії