Розвиток сучасної творчості в Народному домі м.Дубляни (Львівська обл.) Реалізований

Доданий
15.09.2020
Номер
206
Інші проекти

Проект спрямований на забезпечення комфортних умов та якісного навчання для учнів Дублянського Народного дому шляхом облаштування та обладнання сцени актової зали. Сучасна техніка та презентабельний вигляд сцени допоможе створити достойний імідж для Народного дому та сприятиме у тому, щоб жителі міста частіше його відвідували. В перспективі заклад набуде більшої популярності серед дітей та молоді.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Пасірська
Бюджет
249 200 грн
Розрахунок бюджету
Район
Населені пункти Львівської ОТГ
Адреса
Богдана Хмельницького вулиця, Жовківський район, Дубляни

Опис

Розширений опис проекту

Анотація проекту
Народний дім у місті Дубляни – будинок «Просвіта» був збудований у 1904 році. Друге життя Народний дім отримав після проведення капітального ремонту у 2002 році за підтримки Дублянської міської ради.
Народний дім має площу 243,2 м.кв., актова зала - 104 м.кв. При Народному домі функціонують 7 гуртків різного мистецького напрямку й 2 Народних колективи – Народний хор «Відродження» та Народний камерний оркестр. Станом на 2020ий рік тут навчаються 136 учнів. Проте через відсутність необхідного технічного обладнання (постійні технічні неполадки, збої в роботі апаратури), невідповідного стану оформлення сцени (зношеність тканини куліс, тощо), кількість заходів в Народному домі за останні 5 років зменшилась вдвічі. Це перешкоджає повноцінному функціонуванню творчої діяльністі колективів.
Таким чином, Народний дім втратив свою презентабельність серед жителів міста Дубляни. Вирішенням цієї проблеми є новий, осучаснений "інтерфейс" сцени актової зали.
Найважливішою умовою розвитку Народного дому міста Дубляни є надання якісної позашкільної освіти підростаючому поколінню. Тому необхідно для нього створити потрібні умови для комфортного навчання.
Проектом передбачається закупівля технічного та освітлювального обладнання, акустичної апартури та зовнішнього оформлення сцени.

Команда проекту

Пасірська О.П. - директор Дублянського Народного дому
Шостак Я.П. - депутат Дублянської міської ради (голова комісії з питань культури)
Зубко В.В - художній керівник Дублянського Народного дому
Кальнова О.Р. - керівник театральної студії при Народному домі м.Дубляни
Кадюк І.З. - керівник Народного камерного оркестру
Федина Н.Б. - керівник Народного хору "Відродження"
Яськів. В.М. - керівник спортивної секції при Народному домі м.Дубляни

Фотографії