Ігровий дитячий майданчик в дворі по вул. Трильовського 1 Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
204
Інші проекти

У дворі вул. Трильовського 1 проживає велика кількість молодих сімей з дітьми дошкільного і шкільного віку. Ми хочемо бачити щасливі обличчя дітей усіх мешканців, які граються разом на безпечному сучасному ігровому майданчику, а не хвилюватися за здоров’я та життя дитини під час прогулянки.

Автор проєкту
Василь
Василь Коцюк
Бюджет
598 200 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Кирила Трильовського, 1, Львів

Опис

Розширений опис проекту

В дворі вулиці Трильовського 1, немає дитячого ігрового майданчика, але є необхідне місце і потреба для його встановлення.
У трьох під’їздах проживає багато дітей різного віку ( як маленьких, так і школярів). Дітям нічим зайнятись (особливо в канікулярний період та позаурочний час ), вони просто «тиняються» біля будинку без справи, потрапляють у сумнівні компанії. У зв’язку з відсутністю ігрового майданчика, діти стали не комунікабельними, не вміють гратись один з одним. Батьки дітей майже не спілкуються між собою, оскільки кожен проводить час з дітьми на майданчиках по інших вулицях. Через відсутність спілкування перестають вітатись з сусідами.
Діти ходять гратися на майданчики у сусідні двори, ідучи проїжджими частинами у дворах. Не у всіх є можливість відвідати інший майданчик, а відпускати дитину без догляду вкрай небезпечно.
За відсутності будь-якої інфраструктури у дворі по вул. Трильовського 1, вже довгий час, частина території стала осередком спілкування для людей, які ведуть антисоціальний спосіб життя, і навіть стала їхнім «туалетом».
Ми хочемо бачити щасливі обличчя дітей усіх мешканців, які граються разом безпечному на сучасному ігровому майданчику, а не хвилюватися за здоров’я та життя дитини під час прогулянки.

Команда проекту

Мешканці прилеглих будинків, громадські активісти.

Фотографії