Завдяки тобі - "Фенікс " буде жити! Відхилений

Доданий
15.09.2020
Номер
192
Освітні та медичні проекти

Життя після війни, воно важке, психологічно, емоційно, фізично. У Львові, воїни реабілітуються під пильним оком лікаря Посікіри Андрія, поза приміщення центру "Фенікс", тобто на його території, хочемо звести спортивний майданчик для ветеранів АТО, що потребують та проходять у ньому реабілітацію, щоб надати можливість оздоровлюватись на свіжому повітрі та відпочивати від важких спогадів про війну.

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Родич
Бюджет
499 857 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Кульпарківська, 95, Львів

Опис

Розширений опис проекту

У цей час пропаганда здорового способу життя стала однією з пріоритетних . Але відвідування спортивних залів, гуртків, секцій вимагає організації часу, і головне, коштів. А самими доступними для занять спортом, як і раніше, залишаються звичайні дворові спортивні майданчики, що можна зустріти в дворах та на території шкіл нашого міста.
Тому, ми вважаємо за необхідність, облаштування такого спортивно майданчику, в дворі Центру реабілітації учасників АТО «Фенікс», що на території обласної психіатричної лікарні, в якому нещодавно трапилась пожежа. Таким чином, допоможемо центру, проводити реабілітацію і поза приміщенням, на свіжому повітрі.

Адже, фізичні вправи дають позитивний ефект в реабілітації, коли вони, по-перше, адекватні можливостям особи, що перенесла травму, а по-друге, надають тренувальну дію і підвищують адаптаційні можливості, при умові, що суворо дотримуються ряд методичних правил і принципів фізичного тренування, що є можливим під наглядом львівського лікаря-невролога, завідувача відділення психогенних травм і керівник Центру допомоги ветеранам АТО «Фенікс» Андрія Посікіри.
Також, хочемо встановити декілька дитячих гойдалок, адже у Фенікс, часто приходять з дітками, котрим потрібен простір для проведення часу, під час очікування батьків.

Команда проекту

Андрій Посікіра, Андрій Федуняк, Кобякова Тетяна, Софія Муцин, Яценко Вікторія, Родич Вікторія
За підтримки Центру допомоги ветеранам АТО "Фенікс".

Фотографії