"Смаколик LAND" ЗСШ № 99 м. Львова Реалізований

Доданий
14.09.2020
Номер
162
Освітні та медичні проекти

Основна мета проекту - створення комфортних умов для організації правильного та раціонального харчування дітей шляхом модернізації шкільної їдальні.

Автор проєкту
Леся
Леся Войтова
Бюджет
599 144 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Творча, 1, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Актуальність даного проекту полягає в тому, що одним із найважливіших чинників формування здорового способу життя школярів є організація харчування. Приготування якісної їжі, художньо та раціонально оформлений інтер’єр їдальні забезпечує як збереження здоров'я дітей, так І позитивне сприйняття життєдіяльності школярами, естетичну насолоду та комфорт дітей у зоні відпочинку. Всі ці фактори сприяють ефективності навчально-виховного процесу. Саме тому проект «Від благоустрою шкільної їдальні до збереження здоров’я дітей» передбачає модернізацію приміщення їдальні закладу: ремонт та оптимізацію певних зон їдальні та придбання столів та стільців, що дозволить створити комфортні умови дня організації правильного та раціонального харчування школярів та працівників закладу.
Проблема, на вирішення якої спрямований проект, приведення матеріально- технічної бази шкільної їдальні у відповідність до сучасних санітарно-гігієнічних вимог організації харчування учнів згідно з ДСанПін 5.5.2.008-01. Їдальня посідає одне з найважливіших місць серед приміщень школи. Це і місце для прийому їжі, і територія відпочинку, де мають панувати комфорт, позитивна атмосфера та повинні головувати санітарно-гігієнічні норми. Кольорова гама приміщення, якість меблів та їх зручне розташування, загальний дизайн приміщення - все це є запорукою створення справжньої зони комфорту в шкільному середовищі, гарантією збереження здоров’я дітей. Якісна їжа, естетика та раціональність дизайну шкільної їдальні позитивно впливає як на підвищення апетиту, покращення настрою школярів, так і на відновлення їх емоційних і фізичних сил, що збільшить учнівську працездатність під час навчально- виховного процесу.

Команда проекту

Мохнацька Віра Йосипівна
Ковалевич Ольга Павлівна
Глава Ірина Володимирінвна
Войтова Леся Ігорівна

Фотографії