Шлях до першого вдиху Брав участь

Доданий
14.09.2020
Номер
141
Освітні та медичні проекти

Мрією кожної сім'ї є народження дитини. Багатьом жінкам доводиться проходити нелегкий шлях, щоб втілити цю мрію в життя. Це шлях безлічі консультацій, обстеження та лікування. Саме тому нам необхідне сучасне медичне обладнання, завдяки якому ми зможемо приносити велику радість в кожну родину.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Петрів
Бюджет
2 745 708 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Мечникова, 8, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Актуальність проекту - суттєво знизити частоту патології репродуктивної системи, лікування непліддя і як результат, народження здорової дитини.
Гістеро-лапароскопічна стійка - це комплект обладнання для ендохірургії, в якому всі апаратні блоки ергономічно впорядковані і об'єднані на апаратному візку. Це сучасне рішення у сфері малоінвазивної гінекології. Цей метод зменшить травматизацію жінки, пришвидшить відновлення після хірургічного лікування непліддя.
Не завжди шлях до материнства є легкий і часом новонароджені діти потребують допомоги, щоб зробити свій перший вдих. Передчасно народжені дітки, потребують дихальної підтримки та створення мікрокліматичних умов, адже будь-який перепад зовнішніх температур негативно впливають на організм новонародженої дитини та зменшують їх виживання. Такі умови ми можемо забезпечити апаратом дихальним SIPAP Infant Flow та відкритою реанімаційною системою (Інфрачервоний обігрівач для новонароджених SunFlower Warmer).
Цей проект може втілити в життя мрії сімей, які стикнулися з проблемою непліддя.

Команда проекту

Іванко Іванна Михайлівна
Москвяк-Лесняк Дзвенислава Євгенівна
Петрів Тетяна Михайлівна

Фотографії