Дитячо-спортивний майданчик, для дітей та дорослих по вул. Любінська 104 -Виговського 33-33а Брав участь

Доданий
14.09.2020
Номер
139
Інші проекти

Проект облаштування дитячо-спортивного майданчика на прибудинковій території між будинком по вул. Любінська 104 та будинками по вул. Виговського 33, 33а дає змогу усім мешканцям прилеглих будинків віком від 3-х років займатися спортом та розвивати навички комунікації, дрібної моторики, саморозвитку (для дітей) та підтримання фізичної форми, релаксації, відпочинку (для дорослих).

Автор проєкту
Бюджет
596 140 грн
Розрахунок бюджету
Район
Залізничний
Адреса
вул. Любінська, 104, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Проект облаштування дитячо-спортивного майданчика на прибудинковій території між будинком по вул. Любінська 104 та будинками по вул. Виговського 33, 33а дає змогу усім мешканцям прилеглих будинків віком від 3-х років займатися спортом та розвивати навички комунікації, дрібної моторики, саморозвитку (для дітей) та підтримання фізичної форми, релаксації, відпочинку (для дорослих). На даний момент територія у занедбаному стані, та несе потенційну загрозу для дітей.
Мета: Створити безпечний простір для відпочинку та рекреації.
Завдання: створити місце в якому буде поєднуватися можливість відпочинку з маленькими дітьми, одночасно з тим можливість їх батькам паралельно займатись фізичними вправами які не вимагають професійної підготовки. Підліткам та дорослим розвивати фізичну форму на базових тренажерах вуличного воркауту.
Важливим і одним з основних елементів простору є безпека.
1) Від майданчику до найближчої магістралі не менше 50 метрів. До внутрішньо дворової дороги по якій їздять авто не менше 15 метрів.
2) В радіусі не менше 10 метрів немає жодного високого дерева, яке може нести небезпеку при поривах вітру.
3) Майданчик обнесений 1.5 метровою сіткою з двома входами. Що виключає вибігання малюка під велосипед, або з поля зору батьків.
4) Покриття усього майданчику з гумової крихти є ударопо мякшуючим. Дозволяє бавитись навіть після невеликого дощу.
Після втілення проекту його утримання та прибирання буде проводитись ОСББ яке знаходиться поруч. А саме винесення сміття з смітників, підмітання території, накривання пісочниці у холодну пору року.
Замикання дверей у темну пору доби, зменшить кількість відвідувачів з соціально і морально слабких груп населення.
Паралельно буде проводитись робота по освітленню території, та встановлення відео нагляду за майданчиком.

Команда проекту

Мешканці будинку Любінська 104 та прилеглих.
Кагало І.О.

Фотографії