Спортивний зал для учнів 1-4 класів ліцею "Оріяна" ЛМР Брав участь

Доданий
22.08.2020
Номер
13
Освітні та медичні проекти

Відновлення та облаштування єдиного на початковій школі спортивного залу в ліцеї "Оріяна".
На сьогоднішній день уроки фізичної культури наражають на небезпеку, загрожують здоровю учням початкової школи. Оскільки, у приміщенні залу пошкоджена слизька підлога, вкрита грибком стеля, облущені стіни, старі вікна з яких задуває холодом, застарілий та відсутній спортивний інвентар.

Автор проєкту
Бюджет
595 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Сихівський
Адреса
вул. Віктора Чукаріна, 3, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Відновлення та облаштування єдиного на початковій школі спортивного залу!
На сьогоднішній день уроки фізичної культури наражають на небезпеку, загрожують здоров’ю учням початкової школи! Оскільки у приміщенні залу пошкоджена слизька підлога, вкрита грибком стеля, облущені стіни, старі вікна з яких задуває холодом, застарілий або взагалі відсутній спортивний інвентар.
Реалізація проекту надасть можливість закладу в навчальний час розвантажити розклад, адже на початковій школі навчається більше 500 учнів; зможе розвивати нові види спорту, використовуватись для спортивних змагань! А найголовніше забезпечить учням ліцею якісні та безпечні умови для розвитку фізичних можливостей!

Команда проекту

Учні, батьки учнів, вчителі, адміністрація та працівники навчального закладу, а також небайдужі та активні громадяни, які бажають підтримати ініціативу відновлення та облаштування спортивного залу.

Фотографії