Спортивний майданчик "Street workout" ліцею "Львівський" ЛМР Брав участь

Доданий
12.09.2020
Номер
107
Освітні та медичні проекти

Спортивний майданчик - місце, куди із задоволенням приходять весело провести час і дорослі, і діти. Наш проєкт передбачає створення такого спортивного майданчика, оснащеного новітнім поліуретановим покриттям, сучасним тренажерним обладнанням.
Мета проєкту - залучити якомога більшу кількість дітей до занять спортом, розвивати та популяризувати фізичну культуру серед мешканців нашого мікрорайону.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Кацюба
Бюджет
2 850 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Лисиницька, 3, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Спортивний майданчик ліцею "Львівський" ЛМР, споруджений більш ніж 35 років тому, не відповідає європейським стандартам якості та безпеки.
Ми мріємо про сучасний багатофункціональний і безпечний спортивний майданчик, який забезпечить нашим дітям здорове та цікаве дозвілля.
Спорудження такого спортивного комплексу «Street workout» дасть змогу залучити максимальну кількість дітей та підлітків мікрорайону до занять спортом та ведення здорового способу життя.
Пропонуємо облаштувати сучасне мультифункційне поле з поліуретановим покриттям, де б діти могли займатись футболом, баскетболом, проводити уроки фізкультури на свіжому повітрі в безпечних умовах. Також плануємо встановити комплекс з сучасним тренажерним обладнанням.
Вважаємо, що реалізація цього проєкту є важливою для учнів та батьківської громади ліцею "Львівський" і стане корисною для всіх мешканців нашого мікрорайону.

Команда проекту

Андрій Закалюк
Оксана Кацюба
Юліанна Дуляба
Олена Деговець
Віра Гайдук
Алла Калічун
Ігор Кужик
Тетяна Колодка
Юлія Тузяк
Іван Чура
та громада мікрорайону

Фотографії