Сквер на Під Голоском (перша черга) Відхилений

Доданий
12.09.2020
Номер
106
Інші проекти

Проект передбачає першу чергу реалізації мікрорайонного скверу в житловому районі Під Голоском біля вулиці Малоголосківської.

Автор проєкту
Христина
Христина Лишак
Бюджет
3 000 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Розширений опис проекту

Проект включає влаштування доріжок з тротуарної плитки та зовнішнє освітлення території, облаштування дитячого майданчика, спортивного майданчика, барбекю-зони, скейт-рампи, тощо.
Пропонується реалізовувати поетапно за кошти міського бюджету, за допомоги спонсорів, забудовників мікрорайону, з участю мешканців району.
При цьому передбачається, що розчистку території від чагарників, вивіз сміття та інші дрібні і некваліфіковані роботи можна виконати силами мешканців, що дозволить згуртувати спільноту нового житлового мікрорайону та сформувати відповідальне ставлення до громадського простору.
Облаштована алейна мережа і освітлення, а також впорядковане озеленення та галявини для відпочинку дорослих і дітей дозволять створити ландшафтний сквер, який вже можна
використовувати для ігор (футбол, бадмінтон, ігри з м`ячем), фізкультури (біг, йога, загальні вправи), відпочинку (відпочинок на галявинах, пікніки, тощо).
Такий поетапний підхід до реалізації проекту дозволить соціалізувати район, налагодити спілкування між мешканцями, міською владою, забудовниками, а також завдяки участі мешканців району сформувати їх відповідальне та дбайливе ставлення до громадського простору загального користування.

Команда проекту

1. Лишак Христина
2. Беньо Володимир
3. Ковалишин Роман

Фотографії